Oss, Brabant

Onderhoud en verbetering woningen in Oss

Na een periode van onderzoek en gesprekken met bewoners, is er gestart met groot onderhoud en verbetering van de woningen.

De woningen worden van boven naar beneden volledig aangepakt. Dit project bestaat uit verduurzamings en onderhouds werkzaamheden. In alle woningen worden nieuwe kozijnen geplaatst met HR++ glas en ventilatieroosters. De daken worden volledig vernieuwd en voorzien van hele goede isolatie. Bewoners kunnen kiezen voor vloerisolatie in de woonkamer. En waar nodig wordt de spouwisolatie bijgevuld. Daarnaast worden er ook nieuwe hybride ventilatie warmtepompen aangebracht. Leidingen en Electra worden gecontroleerd en waar nodig vervangen. Dit is een greep uit de talloze werkzaamheden van dit project.

Luisterend oor naar een ieder z’n wens

Gedurende dit hele proces verzorgen wij het contact met bewoners. We gaan bij iedereen op bezoek, delen informatie en bereiden de bewoners zo goed mogelijk voor op de werkzaamheden. Dit doen we onder andere doormiddel van planningen en nieuwsbrieven. Tijdens de werkzaamheden houden we een vinger aan de pols bij de bewoners. We zijn telefonisch en via whatsapp of mail te bereiken. Bewoners kunnen altijd bij ons terecht met vragen of opmerkingen.