Corporate story

Hakvoort Mens en Gebouw

Hakvoort Mens en Gebouw ondersteunt corporaties en aannemers bij complex(e) veranderingen. Als een flexibele schil zijn wij voor korte of langere duur in te zetten naast of ter vervanging van uw eigen consulenten. Doordat wij de kopzorgen van bewoners wegnemen, ontstaat er rust en efficiëntie in het onderhoud- of renovatieproces. En dat is goed voor bewoners én voor u!

Wij zien de volkshuisvesting als een groot en kostbaar goed. We geloven dat corporaties het beste voor hebben met hun bezit, weten wat goed is voor de stenen en voorzien wat nodig is op de langere termijn.

Hakvoort Mens en Gebouw heeft een sociaal hart. We zien dat bewoners terechte of onterechte zorgen kunnen hebben bij complex(e) veranderingen. Daar luisteren we naar, zonder oordeel. Want ieder mens heeft het recht gehoord te worden. Waar de één een ‘obstakel in het proces’ ziet, zien wij een mens van vlees en bloed. We vinden het leuk diens zorgen weg te nemen, zodat het proces weer verder kan.

Hoewel sommige bewoners ons heel goed leren kennen, werken we vaak geruisloos. We opereren op de achtergrond en voorkomen met onze gedegen en volhardende aanpak ‘gedoe’. Daarbij vinden we vaak creatieve oplossingen, die je niet in een boekje vindt. Zo verbinden we de (soms) tegengestelde belangen van huurder enerzijds en corporatie anderzijds.

Hakvoort Mens en Gebouw beschikt over strategische kennis. We overstijgen immers de wereld van het zakelijk projectmanagement en de leefwereld van de bewoner. Wij weten als geen ander wat er speelt achter de voordeur en waar huurders van wakker liggen of dromen. We zien ook manieren om efficiënter samen te werken of kosten te besparen. Ook hier verbinden we, dit keer de wereld van ‘Wonen’ met die van ‘Vastgoed’.